Maria-Boodschap is een Nederlandstalig lyceum, een ASO-school, een vrije school,
een actieve school, gelegen in de vijfhoek van Brussel.
Mabo is een school waar plaats is om te studeren en te leven.

Griekenlandreis

Het is stilaan een vaste traditie...! De zesdejaars gingen op eindejaarsreis naar Griekenland, een mooie mix van cultuur, ontdekking en ontspanning, tien dagen lang. Volg het programma en bekijk de foto's op onze facebookpagina.


Fototentoonstelling Okwagaanana

Frieda De Lannoy, oud-leerkracht van Mabo, is reeds jaren actief om vooruitgang te realiseren voor drie organisaties in Uganda: een school, een vrouwengroep en een landbouwersorganisatie.

Vooruitgang, duurzaamheid en multipliceerbaarheid, alles conform de lokale noden, vormen hierbij de hoofdbekommernis. Het werk wordt getoetst aan de millennium-doelstellingen. Meer informatie over ...


Duif

Op 8, 9 en 10 mei presenteert Mabo zijn nieuw toneelstuk 'Duif', onder regie van Eline George. Deze trailer geeft u alvast een voorsmaakje!

 

Tickets zijn te koop op het secretariaat tegen 8 euro p.p.; voor wie -18 jaar is, is het 5 euro.

Reserveren kan ook ...


Mabofuif

Na You(th) Take Over op 25 april vindt de jaarlijkse mabofuif plaats onder de naam 'Makulture', in KultuurKaffee.

 

Tickets te koop bij onze 6dejaars; meer info vindt u ...


You(th) Take Over

Enkele leerlingen van Mabo zijn ambassadeurs van Bronks Jeugdtheater. In het kader van het festival 'you(th) take over' organiseren zij op 25 april een free podium.

 

Brusselse jonge creatievelingen zijn welkom. Welkom om te kijken, welkom om ...


Maria-Boodschaplyceum Moutstraat 22 - 1000 Brussel tel. 02 506 89 20 - E-mail: mabo@skynet.be - foto's: Kris Van Beek - webdesign: Filip Vandeputte