Nieuws /

Maboquiz 2024

Het Maria-Boodschaplyceum nodigt u van harte uit voor de tweede editie van de Maboquiz – een avond vol kennis, competitie en bovenal, onvergetelijk plezier!

πŸ—“οΈ Datum: Vrijdag 26 april 2024
πŸ•– Tijd: deuren: 17.30 uur – start quiz: 18.30 uur
πŸ“ Locatie: Turnzaal, Maria-Boodschaplyceum

🌈 Waarom deze editie?
Na het overweldigende succes van vorig jaar, hebben we besloten om de traditie voort te zetten en de quiz naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor op nieuwe uitdagingen, spannende wendingen en nog meer redenen om deel te nemen!

πŸ† NΓ³g meer prijzen!
Dit jaar hebben we opnieuw spectaculaire prijzen in petto voor de drie winnende teams. Of je nu een doorgewinterde quizzer bent of voor het eerst meedoet, iedereen maakt kans op geweldige beloningen. Maak daarnaast je avond compleet door deel te nemen aan onze tombola. Mooie prijzen wachten op gelukkige winnaars, en wie weet ga jij naar huis met een extraatje waar je nog lang van zult genieten.

πŸ” Honger?
Naast de bruisende quiz, verwennen we jullie smaakpapillen met overheerlijke hamburgers, veggie hamburgers, hotdogs en een assortiment aan heerlijke snacks.

πŸ’‘ Hoe deelnemen?
Schrijf je team van maximaal vijf slimme koppen in door op de knop onderaan deze pagina te klikken. Deelname kost slechts 25 euro per team. Gelieve dit bedrag over te maken op BE48 4331 1365 5127 met vermelding “Quiz + ploegnaam”. Zodra we de betaling hebben ontvangen, is jullie inschrijving definitief.

🌟 Tot dan!
Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen op onze sprankelende tweede editie van de Maboquiz. Bedankt voor uw steun en hopelijk tot 26 april!

Het Mabo-team

Laatste nieuws

 • Aanmelden 1A 2024-2025

  Wil je je kind inschrijven in het 1ste leerjaar (1A) op Mabo? Dan moet je je kind eerst online aanmelden via www.inschrijveninbrussel.be tussen 25 maart 2024 (10 uur) en 19 april 2024 (16 uur). Een aanmelding is geen inschrijving. Aanmelden betekent dat je aanduidt voor welke scholen je interesse hebt. Na de aanmeldingsperiode verdeelt de…Lees meer

 • Mabo naar de finale van de Wiskunde B-dag

  Op vrijdag 10 november deden onze vijfde- en zesdejaars van de wiskundeklassen mee met de Wiskunde B-dag: een hele dag wiskundig onderzoek in teams van vier, uitmondend in een verslag waarin ze hun resultaten in een leesbare tekst hebben verwerkt. Twee verslagen van Maboteams werden opgestuurd om deel te nemen aan de wedstrijd. Er is…Lees meer

 • Thema-avond over Mediawijsheid

  Mabo nodigt u graag uit op de thema-avond omtrent Mediawijsheid, gebracht door dhr. Davy Nijs. Dhr. Nijs noemt zichzelf een ‘mediapedagoog’ waarbij hij opvoeding en digitale technologie met elkaar tracht te verbinden. Het onderwerp werd gekozen door de Ouderraad. We verwelkomen u vanaf 18.45 uur om stipt te kunnen starten om 19.00 uur. We ronden…Lees meer

 • Oud-leerlingendag 2024

  Elk schooljaar organiseert het Maria-Boodschaplyceum met trots de traditionele Oud-leerlingendag. Deze gelegenheid biedt elkeen de kans om oud-leerlingen, (oud-)collega’s en (oud-)directies terug te zien, wat een verbindend en gezellig moment voor iedereen kan betekenen. Jammer genoeg hebben we dit schooljaar noodgedwongen moeten beslissen om de editie van 2023-2024 niet te laten plaatsvinden. Wellicht zijn sommigen intussen…Lees meer

MEER NIEUWS