Nieuws /

Heart Saver: een hartreddend en hartverwarmend project

Dankzij de vzw HeartSaver hebben we in onze school een Automatische Externe Defibrillator (AED), ten behoeve van de school en onze wijk. Een AED is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen.

Een plotse hartstilstand is immers één van de grote doodsoorzaken. Willen we de overlevingskansen van slachtoffers vergroten, dan is snel handelen de boodschap. Want elke seconde telt. Gelukkig kan het mobiele apparaat door iedereen worden gebruikt. Dankzij dit fundraising initiatief wordt ook onze schoolomgeving HARTveilig.

Het HeartSaver AED Fundraising schoolinitiatief wordt gesteund door het kabinet van het Ministerie van Onderwijs en is mee opgenomen in het actieplan “Hoog tijd voor geZONtijd” ter versterking van het gezondheidsbeleid van scholen.

Laatste nieuws

 • Opendeurnocturnes verplaatst

  OPENDEURNOCTURNES VERPLAATST NAAR 17-22 FEBRUARI. We hebben lang gewacht, maar hebben uiteindelijk de handdoek in de ring moeten gooien: gezien de nog steeds stijgende besmettingen verbieden de instanties ons om volgende week ‘live’ opendeurnocturnes te houden. Uitstel is wat ons betreft geen afstel: we verplaatsen de nocturnes naar donderdag 17/02, vrijdag 18/02, zaterdag 19/02, maandag…Lees meer

 • Corona

  Indien je kind afwezig is door een coronabesmettig kan je mailen naar corona@mabobrussel.be. Hier vind je de laatste coronamaatregelen.Lees meer

 • Inschrijving opendeurnocturnes

  Via onderstaande link kan je inschrijven voor de opendeurnocturnes: https://form.jotform.com/202733404430342Lees meer

 • Inschrijven broers en zussen

  Alle info over de inschrijvingen voor het schooljaar 2022-2023 is te lezen bij inschrijven.Lees meer

MEER NIEUWS